Matdagbok 27 januari.
I dag har jag skött fotograferingen ;)
Till frukost innan bowlingmatchen blev det en grov dubbel smörgås med Suor Supreme (veg. "creme faiche"), Rashers (veg. "bacon" fast låg fetthalt), purjo, paprika och linfrön.

Till lunch efter matchen blev det quinoapasta med en sås av Rashers, sojaost, sojagrädde, sojamjölk, paprika, purjolök och peppar. Till det cocktailtomater.

Efterrätt: ½ grapefrukt med ½ tsk sötningsmedel samt en clementin.

Efter en 65 minuters rask promenad, drygt 8000 steg, blev det en smoothie av skogsbär, banan, sojayoghurt och -mjölk, sojaproteinpulver, linfrön.

Till middag blev det samma som igår: Chili sin carne med sallad, vitt bröd (jajaja! *s*) och majs.

Och som kvällsmål tog jag 3 osötade fullkornskex med vitlöksost, tomat och örtsalt, lite rostade sojabönor och nötter, en passionsfrukt och ett litet päron. Till det ett glas rött vin.

Övrigt: mineralvatten, cola light, blutsaft.
Kommentar: Lite mer "grova" grönsaker skulle inte skadat, men annars helt OK!
Till frukost innan bowlingmatchen blev det en grov dubbel smörgås med Suor Supreme (veg. "creme faiche"), Rashers (veg. "bacon" fast låg fetthalt), purjo, paprika och linfrön.

Till lunch efter matchen blev det quinoapasta med en sås av Rashers, sojaost, sojagrädde, sojamjölk, paprika, purjolök och peppar. Till det cocktailtomater.

Efterrätt: ½ grapefrukt med ½ tsk sötningsmedel samt en clementin.

Efter en 65 minuters rask promenad, drygt 8000 steg, blev det en smoothie av skogsbär, banan, sojayoghurt och -mjölk, sojaproteinpulver, linfrön.

Till middag blev det samma som igår: Chili sin carne med sallad, vitt bröd (jajaja! *s*) och majs.

Och som kvällsmål tog jag 3 osötade fullkornskex med vitlöksost, tomat och örtsalt, lite rostade sojabönor och nötter, en passionsfrukt och ett litet päron. Till det ett glas rött vin.

Övrigt: mineralvatten, cola light, blutsaft.
Kommentar: Lite mer "grova" grönsaker skulle inte skadat, men annars helt OK!
Kommentarer
Postat av: Skånetjej
Ser jättegott ut:)
Hur rostar du bönorna och nötterna?
Postat av: Jennie själv
Bönorna på fotot är från Risenta, färdigrostade. Men annars rostar jag nötter och (kokta) bönor i en stekpanna med lite rapsolja i, ganska hög värme, ständig omrörning/skakning, och så t ex grillkrydda eller ört- och vitlökskrydda.
Postat av: Skånetjej
Tack Jennie:)
Postat av: Saga
Vad du är duktig!! Du inspirerar oss alla!
Kramar Saga
Trackback