Matdagbok 14 januari.
Jobbdag. D.v.s svårare eftersom jag måste ha med mig mat och orka planera och göra den, men enklare för att jag helt enkelt inte kan få tag på nåt annat.
Frukost: sojayoghurt, osockrad sylt, dinkelmüsli och fullkornsflingor. Tyvärr glömde jag ta foto.
Mellanmål: 2 friggs Multikakor, sojabönspuré, gurka, örtsalt, ett glas juice. Sorry, no photo!
Lunch: sojafärssås och fullkornsspagetti. Gurkstavar. Tyvärr de enda grönsakerna som bjöds.

Efterrätt: En kollega fyllde år och bjöd på tårta. Glass till mig. jag tog LITE ;-)

Mellanmål: Fiberrik grov smörgås med sojabönspuré och gurka.

Mellanmål igen: en näve rostade cashewnötter.

Middag: potatisbullar, tofukorvslantar, steklök, tomatmix, osockrad lingonsylt.

Kvällsmål: ett äpple, ca 25 g solroskärnor.

Övrigt:
Blutsaft
Mineralvatten
Cola light
Kranvatten
Kommentar: För lite grönsaker, men annars bra.
Frukost: sojayoghurt, osockrad sylt, dinkelmüsli och fullkornsflingor. Tyvärr glömde jag ta foto.
Mellanmål: 2 friggs Multikakor, sojabönspuré, gurka, örtsalt, ett glas juice. Sorry, no photo!
Lunch: sojafärssås och fullkornsspagetti. Gurkstavar. Tyvärr de enda grönsakerna som bjöds.

Efterrätt: En kollega fyllde år och bjöd på tårta. Glass till mig. jag tog LITE ;-)

Mellanmål: Fiberrik grov smörgås med sojabönspuré och gurka.

Mellanmål igen: en näve rostade cashewnötter.

Middag: potatisbullar, tofukorvslantar, steklök, tomatmix, osockrad lingonsylt.

Kvällsmål: ett äpple, ca 25 g solroskärnor.

Övrigt:
Blutsaft
Mineralvatten
Cola light
Kranvatten
Kommentar: För lite grönsaker, men annars bra.
Kommentarer
Trackback